TomCat Cover Band

De avonturen van TomCat in 't Stad

Gepost op zondag 1 juni 2008 om 10u02

Op 25 en 31 mei speelden we in ‘t stad en dat is ons, het publiek en de organisatoren goed bevallen. Foto's staan op de Media pagina.

Zondagnamiddag zakten we af naar Strawberry Fields op de Suikerrui. Voor Jan, Jasper en Geerd dé ideale gelegenheid om hun zondagse kater op een verantwoorde wijze te verwerken. Niks zo goed als een krachtig optreden om de kop leeg te maken en dat gebeurde dan ook vanaf 16u.

Tegen half zeven werd het gezellig concertje afgesloten en hadden we opnieuw dorst. Zelden zo'n enthousiast publiek gezien op een zondagnamiddag. Het moet gezegd: de mensen van Strawberry Fields doen er ook alles aan om publiek en groep goed te ontvangen. Dat vraagt naar meer: TomCat staat daar opnieuw op het podium op zaterdag 16 augustus!

Een weekje later stonden we opnieuw in Antwerpen. Michel, baas van het Ecocafé in het Borgerhoutse Ecohuis en zijn vrouw Ida én een bevriend koppel, vierden hun 25 jarig huwelijksfeest. Dat ze daar TomCat voor vroegen is geen verrassing: Michel heeft nog gezongen en gesaxt bij TomCat.

Tot half twee danste een Europese mix van Italianen, Portugezen, Spanjaarden en een stelletje witte Belgen de ziel uit hun lijf. Wij beleefden extra veel plezier aan het gastoptreden van Michel's zus Suzy, die we hierbij veel succes wensen met de volgende CD van Assunta Mano. Ook het solo-optreden van Michel, met twee speciale nummers voor Ida, bracht menig zuiderse ziel in beroering. Iedereen moe en tevreden naar huis.

« terug naar nieuwsoverzicht

Reageer op dit nieuwsbericht

Velden met een * zijn verplicht in te vullen

  • ooota