TomCat Cover Band

Reacties

  1. Lieve Tomcatters, Jullie hebben de verwachtingen alweer overtroffen. Jullie maakten van mijn feestje een TOP-feest!! Ik kan niet anders dan heel gelukkig zijn met jullie performance en dat vonden de 110 aanwezigen ook! Jullie zorgden ervoor dat iedereen een geweldige avond had en ik zoek nu al een reden om jullie voor een derde keer te boeken..... MERCI!!!! ♥

    Gepost door Tine
    op dinsdag 4 april 2023 om 7u36

TomCat 25!

Gepost op vrijdag 17 februari 2023 om 12u01

Klopt inderdaad. Al een kwarteeuw maken wij van jouw evenement een onvergetelijke gebeurtenis. Of je in het huwelijksbootje stapt of dat na heel wat jaren opnieuw viert, bij ons ben je aan het goede adres. Toffe muziek verjaart nooit … en dat bewijzen wij reeds 25 jaar en nog steeds met dezelfde instelling. Wie TomCat boekt weet dat zijn/haar/hun/X verjaardag, huwelijk, jubileum maar ook personeelsfeest gegarandeerd een succes wordt. Zou het daarom zijn dat velen ons gewoon opnieuw boeken? Een goede party is immers pas echt af als er live muziek is, met een repertoire dat de hele popgeschiedenis bestrijkt.

Voor TomCat wordt 2023 een goed en druk jaar. Twijfel je toch nog om te boeken? Kom gewoon eens kijken (trek wel je beste dansschoentjes aan), check onze (indrukwekkende) playlist of klik onze livefragmenten aan. 25 jaar ervaring liegt niet.

« terug naar nieuwsoverzicht

Reageer op dit nieuwsbericht

Velden met een * zijn verplicht in te vullen

  • tmtta