TomCat Cover Band

Reacties

  1. Proficiat met jullie 20-jarig bestaan en ik kijk er ongelooflijk naar uit om jullie aan het werk te zien op mijn feestje in september.... Smile

    Gepost door Tine
    op donderdag 26 april 2018 om 12u15

TomCat haalt vlot de 20

Gepost op woensdag 13 december 2017 om 9u59

2017 is zo goed als voorbij. En voor wie van cijfers houdt: de playlist van TomCat heeft de 100 titels overschreden. Hét bewijs dat de toenemende vergrijzing geen enkel effect heeft op het geheugen en spelplezier van onze zes muzikanten. Wellicht moet de oorzaak hiervan worden gezocht bij het matig alcoholverbruik, een vetarm dieet, veel beweging en maanden onthouding van allerlei geneugten des levens (waarvan altijd de waarheid spreken er duidelijk geen is).

Wij nemen even een, weliswaar korte, pauze. Tess en Jasper trekken weer twee weken naar Afrika om er allerlei bekend Vlaams showbizz-volk te begeleiden (je pakt toch altijd het beste mee van thuis nietwaar?). In januari beginnen we duchtig te werken aan de vernieuwing van ons programma. Want, het belangrijkste cijfer waren we vergeten: in 2018 bestaat TomCat 20 jaar. Met al een hele reeks boekingen en talrijke opties in de pipeline. Uitbollen is er dus niet bij, integendeel. Wij houden je op de hoogte: er volgt zeker nog een specialleke voor ons 20-jarig jubileum.

Veel voorspoed en een gelukzalig 2018 gewenst van ons allen!

« terug naar nieuwsoverzicht

Reageer op dit nieuwsbericht

Velden met een * zijn verplicht in te vullen

  • acatc