TomCat Cover Band

TomCat is jarig… en wij nodigen je uit

Gepost op dinsdag 24 juli 2018 om 22u50

20 jaar TomCat: een huwelijk of jubileum, verjaardagsfeest, straatfeest of braderij: TomCat zorgt voor een geslaagd evenement. En dat we na 20 jaar nog steeds beter worden, kan je zelf vaststellen tijdens één van onze volgende shows. Of bekijk anders ons nieuw filmpje als je nog niet overtuigd bent.

Al 20 jaar krijg je bij de boeking van TomCat volgende garantie: een stomende, avondvullende show, met covers en medleys van alle tijden, steeds overgoten met die typische TomCat-sound: een vleugje techno, een ferme dosis rock en stevige funky beats, met de unieke combinatie van onze drie stemmen. 20 jaar samen spelen en nog steeds hebben we de vinger aan de pols van de muzikale actualiteit. Dat zie je aan onze playlist: oudere rocknummers, disco uit de 70's, glamourrock uit de 80's, special mixen uit de 90's, maar ook recente hits. Wedden dat je compleet uit de bol gaat tijdens ons optreden en moe, maar voldaan huiswaarts keert?

Wij nodigen je uit op 1 september.

Wij laten onze 20-jarige verjaardag niet zomaar voorbij gaan. Op 1 september geven we in onze thuisbasis, Zwijndrecht, een openluchtoptreden en we koppelen er een plezante verrassing aan vast. Je bent welkom vanaf 20 uur aan de kerk. Ben je niet vrij op 1 september, check onze agenda voor andere optredens.

« terug naar nieuwsoverzicht

Reageer op dit nieuwsbericht

Velden met een * zijn verplicht in te vullen

  • cotmt