TomCat Cover Band

TomCat sluit 2012 swingend af

Gepost op maandag 26 november 2012 om 14u56

Tja… wij dachten: "December wordt een rustige maand, we gaan wat nieuwe nummers oefenen en lekker uitbollen." Maar kijk: op de valreep zijn er toch nog drie optredens bijgekomen. Al deze evenementen zijn trouwens voor iedereen toegankelijk!

Op zaterdag 8 december spelen we een thuismatch: een openluchtconcertje op de kerstmarkt in Zwijndrecht om 20 uur. Doorbreek de kleffe kerstsfeer met een lekkere drankje en wat goeie muziek! De kans dat we zelf blijven plakken is groot.

Een week later, op 15 december, spelen we in zaal Rex in Essen en hiervoor willen we jullie toch speciaal uitnodigen. Het gaat immers om een groot benefietevenement. Dit wordt georganiseerd door de brandweer van Essen, ten voordele van hun door-de-storm-Sandy-getroffen collega’s in Long Beach New York. Hoe meer volk, hoe meer steun voor onze Amerikaanse vrienden. Wij spelen de ganse avond, afgewisseld met een DJ.

Tenslotte zijn we op 22 december te gast in JC Vizit in Wilrijk met als thema "Christmas in Hawaii", wat dit ook moge betekenen… We beginnen er vroeg aan: 20 uur.

Speciaal voor deze evenementen steken we onze set in een klein kersttintje. Jawel, je zou voor minder je kerstmuts boven halen Smile

« terug naar nieuwsoverzicht

Reageer op dit nieuwsbericht

Velden met een * zijn verplicht in te vullen

  • mtmam