TomCat Cover Band

Wij nodigen uit

Gepost op vrijdag 1 juni 2012 om 7u11

Wij krijgen de laatste tijd van onze familieleden, lieven, groupies en ontelbare fans in binnen- en buitenland, alsook de voltallige nationale en internationale pers de opmerking dat we toch wel veel privé spelen. Eigenlijk wil men gewoon weten of wij wel écht muziek spelen en niet stiekem elke keer de kroeg induiken. Je moet immers goed gek zijn om op een kroegentocht in karnavalsgek Zwevezele te gaan spelen (klopt!)…

Vorig jaar speelde TomCat in de Zoltjes (Antwerpen) en dat doen we dit jaar opnieuw… en daarvoor nodigen wij jullie allemaal uit. Kom op zondagnamiddag 17 juni om 16 uur naar de Sint Paulusstraat 29 in Antwerpen. Wij staan klaar om onze kleren van het lijf te worden gescheurd en zullen de talrijke slipjes, knuffels als rotte tomaten beleefd in ontvangst nemen. Na het optreden en het toedienen van de eerste zorgen - ook wij worden wat ouder - is er zeker nog tijd om wat gezellig na te praten.

Trouwens: ook dit jaar raakt onze agenda weer goed gevuld. Wil je een impressie van een paar recente optredens, bekijk dan de nieuwe foto's of klik even door naar YouTube voor een korte impressie van het schitterende huwelijksfeest van Ornella en Dimitri.

TomCat cover band - 17 juni 2012 - De Zoltjes, Antwerpen

« terug naar nieuwsoverzicht

Reageer op dit nieuwsbericht

Velden met een * zijn verplicht in te vullen

  • omtcc